Тренер збірної Мальти: Мудрік – дивовижний гравець

Головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні висловив свою думку щодо поразки від України (1:3) у кваліфікації на Євро-2024.

Фото з відкритих джерел

“Було прикро програти перший тайм з рахунком 1:2, особливо з огляду на два пропущені голи, включаючи нещасний автогол, коли наш гравець невдало торкнувся м’яча, і він сам влетів у ворота.

Потім був пенальті, але я вважаю, що це було пов’язано з технічною майстерністю українця Мудрика, який продемонстрував визначну швидкість у дриблінгу. Цей момент сильно позначився на нашій команді морально.

Поперечина? Це одна з причин, чому нам шкода результату.

У другому таймі ми намагалися, пресингували високо, багаторазово атакували, але, на жаль, не змогли зрівняти рахунок. Мені шкода наших гравців, тому що вони заслуговували на кращий результат, вони провели відмінний матч.

Україна має талановитих гравців, і вони зараз борються з Італією за друге місце. Гравці збірної Мальти показали своє бажання та готовність боротися за добрий результат. Нічия чи перемога над Україною були б для нас чудовими результатами, яких ми прагнули. Але, на жаль, не вдалось. Ми фокусуватимемося на позитивних моментах цієї гри, і їх було досить багато.

Мудрік – дивовижний гравець. Ми програли через його постійну загрозу, пенальті та забитий гол. Це пояснює, чому такий клуб, як Челсі, готовий заплатити йому такі гроші. У футболі гравці на кшталт Мудрика роблять різницю, і він зробив її”, – наголосив Марколіні.

Новини партнерів

Комментарии: