“Ніца” усунула Аталя за його повідомлення із закликом до “чорного дня євреїв”

“Ніцца” вжила заходів щодо Юсефа Аталя через його повідомлення, в якому закликалося до “чорного дня для євреїв”. 27-річний захисник збірної Алжиру розмістив відео у соціальних мережах, де підтримував цей заклик, але незабаром вилучив його.

Embed from Getty Images

Мер Ніцци закликав Аталя вибачитися та засудити “терористів ХАМАС”. Аталь вибачився. Прокуратура розпочала розслідування, підозрюючи гравця “Ніцци” у виправданні тероризму та підбурюванні до насильства на релігійному ґрунті.

Після повернення зі збірної Алжиру керівництво клубу провело зустріч із Юсефом Аталем. Він визнав свою помилку, видалив пост і приніс письмові та публічні вибачення. Однак, враховуючи серйозність змісту його повідомлення, клуб вирішив негайно застосувати попередні дисциплінарні заходи щодо гравця, очікуючи на можливі дії з боку спортивних та судових органів.

Таким чином, “Ніцца” вирішила тимчасово усунути Юсефа Аталя до отримання подальших повідомлень. Клуб наголосив, що репутація та єдність “Ніцци” залежать від поведінки всіх членів клубу, які мають дотримуватися цінностей, які обстоюють клуб. Як і раніше, клуб наголосив на важливості переважання світу над усіма іншими міркуваннями.

Новини партнерів

Комментарии: