Олександр Зінченко пообіцяв відірвати яйця Мудрику, якщо він заб’є “Арсеналу”

Олександр Зінченко, гравець збірної України та “Арсеналу”, поділився своїми враженнями про перемогу над Мальтою (3:1) у відборі на Євро-2024 і жартував щодо матчу з “Челсі” Михайла Мудрика, який відбудеться 21 жовтня.

Embed from Getty Images

Перший тайм виявився досить складним, і другий теж був легким. Багато хто міг би подумати, що Мальта – слабкий суперник, і ми мали б забити більше голів, але вони показали свою здатність грати добре в обороні.

Ми спочатку пропустили, але головне, що ми швидко повернулися в гру та продемонстрували характер, що характерно для всіх українців. Судаків двічі вдало вдарив та забив гол.

Успіх супроводжує кращих, і він заслужив свій успіх своєю старанною роботою. З моменту, коли він приєднався до збірної, кожен із нас бачив його потенціал та вірив, що він може стати гравцем топ-класу. Він продовжує доводити свою цінність щодня, і зараз він стає одним із лідерів нашої команди.

Важливо, щоб він продовжував рухатися вперед та приймав правильні рішення у своїй кар’єрі. Зараз він знаходиться в ключовій фазі, і багато уваги зосереджується на ньому через трансферні розмови. Якщо він продовжуватиме робити правильні кроки, у нього все вийде.

Ти сказав Мудрику, який забив гол: «Спробуй повторити це в найближчому матчі», маючи на увазі гру між вашими клубами.

Я сказав йому: “Якщо ти спробуєш зробити це у суботу, я відірву тобі яйця”. Ось що я йому сказав. Перепрошую за вираз.

Найважливіше для нас – це здобути 3 очки. Я дуже радий за Мудрика та нашу збірну. Цей гол був дуже важливим та заспокоїв команду. Ми пам’ятаємо попередній досвід, коли ми пропустили очки в останні хвилини матчу з Казахстаном. Цей гол допоміг стабілізувати команду.

Наразі нам потрібно зосередитися на клубних матчах. У суботу на нас чекає дуже важлива гра в Лондоні. Михайле, я говорю тобі ще раз.

Не хочу загадувати далеко, але матч із Італією буде справжнім фіналом. Це фінал для нас зараз. Ми добре розуміємо важливість цього часу і не потребуємо додаткової мотивації. Кожна наша перемога приносить радість усім українцям, і кадри, де наші солдати дивляться на гру, дають нам додаткову мотивацію.

Ми дякуємо вболівальникам за їх підтримку протягом усього матчу з Мальтою.

Новини партнерів

Комментарии: