Анонс та прогноз матчу УПЛ на 21.10.2023: “Шахтар” – “ЛНЗ”

Як Даріо Срна почне свій нехай у ролі головного тренера? У Донецькому клубі було кілька невдач, але гірники не здалися і готові продовжити боротьбу за лідерство. Найцікавіший момент полягає в тому, чи зможе чинним чемпіонам повернутися на вершину таблиці.

Embed from Getty Images

“Шахтар”

Останнім часом багато галасу було довкола відставки Патріка ван Леувена, що розділило фанатів на два табори: одні вірили в нього, інші розчарувалися після відходу де Дзербі. Тимчасово команду очолив Даріо Срна після 12 матчів під керівництвом голландського тренера. До речі, Срна розповів, що міг стати головним тренером вже два тури тому, але поставив інтереси клубу вище своїх власних.

“Шахтар” провів товариський матч із “Рухом” під час перерви, вигравши його з рахунком 2:0. У складі на матч із “ЛНЗ” можуть бути відсутні Лемкін, Педріньйо та Траоре, але Бондар, який повернувся після перелому ключиці, може повернутися в основу. Рішення буде ухвалено перед початком матчу.

“ЛНЗ”

Черкаський клуб прагне зберегти своє місце в УПЛ у дебютному сезоні, але вони перебувають у зоні перехідних матчів, і кожне очко має велике значення. Олег Дулуб готовий до поєдинку із чинним чемпіоном.

Під час міжнародної паузи “ЛНЗ” провів два спаринги, один із яких закінчився перемогою 6:0, а інший завершився внічию 1:1.

Прогноз

Незважаючи на зміну головного тренера, “помаранчево-чорні” перебувають у високій мотивації та прагнуть повернути титул. Наш прогноз – перемога гірників.

Новини партнерів

Комментарии: