Головний тренер “Мілана” Стефано Піолі про матч з “Юве”: Ми могли досягти кращого результату

Стефано Піолі висловив задоволення грою “Мілана” у матчі проти “Ювентуса” (0:1).

Embed from Getty Images

Він зазначив: “Зазвичай після матчів, особливо таких напружених, я не спілкуюся з командою, і сьогодні було особливо тяжко через розчарування. Ми, звичайно, сподівалися на інший результат, але я пишаюся нашою грою. Ми проявили себе чудово як у повному обсязі. складі, так і вдесятьох, не поступаючись “Ювентусу” ні в чому, можливо, ми могли б досягти кращого результату.

Однак була наївна помилка з червоною карткою як з індивідуальної, так і з командної точки зору. Тіаву не слід було ганятися за суперником, і крайній захисник також не зайняв правильної позиції. Плюс, Тіаву не пощастило, коли він послизнувся, але в цілому він міг би вчинити розумніше.

У другому таймі ми почали непогано, але нам трохи не вистачило інтенсивності, особливо у центрі поля. Але важливо, що ми майже не допустили “Ювентус” до небезпечних моментів, тому трохи більше інтенсивності, і ми могли б досягти хорошого результату навіть удесятьох.

Ця поразка не підриває нашої впевненості. Ми не судимося за поверхневими оцінками і працюватимемо старанніше. Якщо ми зможемо відновитися та почати вигравати матчі, як після дербі, це буде чудово!

Серйозно кажучи, команда розуміє, що ми рухаємось у правильному напрямку, і нам потрібно бути ефективнішими в атаці.”

Новини партнерів

Комментарии: