Тоналі може отримати від 10 до 12 місяців дискваліфікації

Італійські газети припускають, що Сандро Тоналі формально дискваліфікують на 18 місяців, але принаймні шість із них будуть покриті альтернативним лікуванням і публічними появами, тому півзахиснику “Ньюкасла” не дозволять грати у футбол протягом 10 або 12 місяців.

Embed from Getty Images

Очікується, що прокурор FIGC запропонує адвокатам Тоналі угоду про визнання провини в найближчі години після того, як півзахисник «Ньюкасла» допоміг відповідним органам у розслідуванні ставок і звернувся за допомогою до лікування своєї залежності від азартних ігор.

La Gazzetta dello Sport повідомляє, що УЄФА та FIGC поспішають визначити тривалість дискваліфікації Тоналі, враховуючи, що “Ньюкасл” зіграє в Лізі чемпіонів у середу. Відповідно до рожевої газети, Тоналі дискваліфікують приблизно на один рік і оштрафують на суму понад 12 000 євро.

Il Corriere dello Sport та Il Messaggero розкривають більше подробиць про потенційну заборону Тоналі.

У вівторок друковане видання CorSport повідомило, що 23-річний гравець буде офіційно дискваліфікований на 18 місяців. Однак він проведе лише один рік поза грою, а шість місяців буде покрито альтернативним лікуванням і публічними появами.

Новини партнерів

Комментарии: