Анонс та прогноз матчу Ліги Чемпіонів “Барселона” – “Шахтар” Донецьк. 25.10.2023

На третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів “Барселона” зіграє проти “Шахтаря” на своєму полі. Матч відбудеться 25 жовтня о 19.45.

Фото: “ratingbet”

“Барселона”

“Барселона” є чемпіоном Іспанії з минулого сезону і прагне зберегти свій титул у поточному розіграші Прімери. На даний момент вона посідає третє місце в таблиці, але від лідерів відстає лише на один бал. У попередньому матчі на своєму полі “Барселона” перемогла “Атлетік” із Більбао з рахунком 1:0, а у попередньому турі зіграла внічию 2:2 з “Гранадою” у виїзній грі.

У Лізі чемпіонів “Барселона” має бездоганну форму, не пропустивши жодного м’яча та розгромивши “Антверпен” з рахунком 5:0 та перемігши “Порту” 1:0 на виїзді у минулому турі.

“Шахтар”

“Шахтар” минулий сезон у Лізі чемпіонів завершив на третьому місці в групі, після чого вони перейшли до Ліги Європи, де дійшли до 1/8 фіналу, але поступилися “Фейєноорду”.

У поточному сезоні “Шахтар” програв “Порту” з рахунком 1:3 у першому турі Ліги чемпіонів, а потім вражаюче обіграв “Антверпен” 3:2, вигравши після відставання 0:2 після першого тайму. У чемпіонаті України “Шахтар” також показує хороші результати і перебуває на другому місці, перемігши “Рух” 2:0 та “Черкаси” 3:0.

У минулих зустрічах між цими двома клубами було вісім ігор, з яких “Барселона” виграла чотири, “Шахтар” дві, і вкотре була нічия.

Прогноз та ставки

У майбутньому матчі фаворитами вважаються господарі поля, і ми очікуємо, що “Барселона” здобуде перемогу принаймні з різницею у два м’ячі. Матч також, ймовірно, буде результативним.

Новини партнерів

Комментарии: