З “Евертону” можуть зняти 12 очок за порушення ФФП

“Евертон” може втратити до 12 очок в Англійській Прем’єр-лізі через порушення правил фінансового регламенту, повідомляє Telegraph.

Embed from Getty Images

Це покарання становить серйозну загрозу для “Евертона”, особливо враховуючи їхнє низьке положення в таблиці – команда займає 16-е місце, відстоюючись на трієчку всього на три очки.

Наразі незалежна комісія розглядає справу “Евертона” після того, як команда за три роки зазнала фінансових збитків у розмірі 371,8 мільйона фунтів стерлінгів, що суттєво перевищує встановлений АПЛ ліміт у 105 мільйонів фунтів стерлінгів.

Представники “Евертона” стверджують, що вони дотримувалися правил і рішуче захищатимуть свою позицію, зокрема, вказуючи на винятки, пов’язані з коронавірусною кризою, які, як вони стверджують, звільняють їх від відповідальності.

Крім втрати очок, “Евертону” також загрожує інші санкції, такі як штрафи та/або заборони на трансфери, але рекомендація АПЛ про втрату до 12 очок вважається особливо суворою. Якщо таке покарання буде застосовано, це стане першим випадком втрати очок в історії найвищого дивізіону в Англії.

Новини партнерів

Комментарии: