Георгій Судаков про матч із “Барселоною”: Ми відчували, що можемо досягти більшого

Георгій Судаков, хавбек “Шахтаря”, висловив свої думки про поразку від “Барселони” (1:2) у Лізі чемпіонів.

Embed from Getty Images

Ми відчували, що можемо досягти більшого. Ми завжди націлені на перемогу на 100 відсотків, і навіть сьогодні, особливо в другому таймі, ми відчували, що у нас був потенціал для більшого. У нас були моменти, коли ми могли б забити другий гол. Звичайно, ми розуміємо, що “Барселона” – це “Барселона”, і грати на її полі завжди складно. Можливо, ми пропустили два голи в дуже короткий проміжок часу. У першому таймі у нас не все складалося, але у другому наш тренер вніс корективи в нашу гру, і це допомогло нам покращити ситуацію. Ми забили гол, і ми мали ще півгодини, щоб спробувати зрівняти рахунок. Були хороші моменти, але, на жаль, ми не змогли ними скористатися.”

На питання про те, хто вносив корективи у перерві, Судаков відповів: “Коррективи вносив наш тренер, він був відповідальним за керівництво грою сьогодні, а Даріо Срна дав нам деякі підказки. Але основні рішення приймав тренер. Корективи стосувалися нашої тактики, як, наприклад, поглиблення гри.Степаненко та Бондаренко опускалися низько в першому таймі, і ми дізналися, що нам потрібно грати вище по полю. Це дозволило нам створювати більше атакуючих моментів, особливо через Матвієнка та Азарова з довгими передачами, і грати агресивніше вперед.”

Судаков також зауважив, що “Шахтар” сьогодні не виглядав таким гнобленим, як після інших поразок, хоча команда була розчарована результатом. Він підкреслив, що хоча деякі можуть вважати результат 2:1 на виїзді проти “Барселони” добрим, “ми відчували, що могли б досягти більшого. Ми усвідомимо складне становище у турнірі, але ми рухатимемося вперед і готуватимемося до наступних матчів”.

Новини партнерів

Комментарии: