Оновлено таблицю коефіцієнтів УЄФА

Україна провела лише один матч цього тижня, тоді як інші команди мали провести два матчі.

Embed from Getty Images

Ізраїль навіть не зіграв взагалі, тому поточне положення в Таблиці коефіцієнтів – лише проміжний результат. Справжня картина проясниться, коли всі команди проведуть однакову кількість матчів.

Незважаючи на це, сталися деякі цікаві події. “Шахтар” програв і не заробив балів для України, тоді як інші команди, що конкурують, набирали очки. Греція не виступила так яскраво, як завжди, і здобула лише половину доступних очок (4 з 8). Навіть якщо “Зоря” виграє відкладений матч, Греція все одно буде попереду на 0.4 бали.

Туреччина програла та не додала балів до Таблиці коефіцієнтів. Норвегія, з іншого боку, перемогла та отримала цілий бал за тиждень. Норвегія піднялася на 15 місце, випередивши Сербію, яка продовжує свій провал. Данія також показала відмінні результати, перемігши команду рівня “Спартака” і залишившись у плюсі у Таблиці коефіцієнтів.

Словацька команда “Серветт” не програла цього тижня та додала 0.2 бали Швейцарії. Чехія також продовжує боротьбу зі Швейцарією за місце в Таблиці коефіцієнтів завдяки кращому дільнику. Україна може конкурувати із Сербією за 16-те місце, але випереджати інші команди для досягнення 15-го місця буде непросто, особливо з огляду на успіх Греції.

Ситуація буде складною і у другому колі групового раунду. Нашим командам доведеться виборювати виживання, щоб не провалити цей сезон. Незважаючи на це, Україна зберігає своє місце у топ-30 серед країн у сезонному рейтингу 2023/24, що є позитивним результатом.

Наступні матчі в єврокубках відбудуться за два тижні, і команди зіткнуться з новими викликами, включаючи матчі “Барселона” для “Шахтаря” та невизначеність із календарем для “Зорі”. Необхідно залишатися міцними та боротися.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: