Анонс та прогноз матчу Ла Ліги “Жирона” – “Сельта”. 27.10.2023

“Жирона” знаходиться на другому місці в Ла Лізі, тоді як “Сельта” знаходиться на третьому з кінця. Очевидно, що питання про фаворита та аутсайдера матчу тут не варто, але не слід недооцінювати “Сельту”, оскільки цього сезону вони билися з більшістю своїх суперників і навіть мало не перемогли “Барселону”.

Фото: “ratingbet”

“Жирона”

Важливими новинами з “Жирони” є їхня вражаюча серія з 8 перемог у 10 останніх турах, що стало головною темою футбольної Іспанії. “Жирона” виявляє приголомшливий активний футбол, забиваючи в середньому майже 2,5 м’ячі за 90 хвилин. Артем Довбик вже відзначився 5 разів, але зіркою команди став екс-гравець “Сіті” Алейш Гарсія, який керує грою.

У цьому матчі проти “Сельти”, “Жирона” ймовірно дотримуватиметься свого стилю гри, включаючи довгий контроль м’яча, використання стандартів та акцент на лівому фланзі, де видатний гравець Савіо. Проте їхня оборона, особливо після втрат у центральній зоні, може бути їх слабким місцем, як це було видно у матчі з “Реалом” (0:3).

“Сельта”

Для “Сельти” сезон розпочався невдало, і команда Рафи Бенітеса здобула лише одну перемогу з десяти матчів. Проблеми криються в різних аспектах гри, і навіть ключовий гравець клубу Яго Аспас не забиває вже три місяці. Нещодавно навіть воротар Іван Вільяр отримав червону картку на 25 хвилині матчу з “Атлетіко” (0:3).

Цей матч із “Жироною” стане перевіркою того, чи готова “Сельта” продовжувати боротися під керівництвом Бенітеса чи команда морально впала. У разі другого варіанта, “Сельту”, ймовірно, чекає нищівну поразку.

Прогноз та ставка

Виходячи з останніх результатів, розумним пророкуванням є ставка на перемогу “Жирони” з коефіцієнтами від 1,75 і вище у букмекерських конторах.

Новини партнерів

Комментарии: