Де дивитися “Барселона” – “Реал”. 28.10.2023

Перше Ель Класіко сезону між Барселоною та Реал Мадрид відбудеться найближчим часом.

Embed from Getty Images

За результатами попередніх ігор, “Барселона” здобула мінімальну перемогу над “Шахтарем”, у той час як “Реал” ледве втік від поразки в матчі з “Брагою”. З урахуванням цієї динаміки, володарі “Вершкового” фаворити у майбутньому матчі. Особливо це правильно, враховуючи форму Джуда Беллінгема та численні травми ключових гравців у складі “Барси”, таких як Левандовський та де Йонг. Педрі та Кунде також не зможуть брати участь.

Каталонцям залишається сподіватися на молодих талантів з академії Ла Масії, досвід Ілька Гюндогана та чудові рятувальні дії Марка-Андре тер Штегена. Однак питання залишається відкритим, чи цього буде достатньо хоча б для нічийного результату.

Матч транслюватиметься у прямому ефірі у суботу, 28 жовтня, на каналі MEGOGO Футбол 1 із початком о 17:15 по Києву. Легальну відео онлайн-трансляцію також можна буде знайти на сервісі Volia TV.

За межами України матч також транслюватиметься у низці інших країн, включаючи Австралію, Канаду, Чехію, Францію, Грузію, Німеччину, Угорщину, Ізраїль, Італію, Молдову, Польщу, Румунію, Словаччину, Іспанію, Туреччину, Велику Британію та США на різних спортивних каналах .

Новини партнерів

Комментарии: