Артем Довбик отримав найгіршу оцінку у “Жироні” за матч проти “Сельти”

Артем Довбік отримав найменший бал від WhoScored серед гравців, включених до стартового складу “Жирони” у матчі проти “Сельти”.

Embed from Getty Images

Він провів на полі 67 хвилин, зробив два удари у бік воріт суперника, точно передав м’яч тричі з п’яти спроб і зробив 12 дотиків. Аналітичний портал WhoScored оцінив його гру на 6,1 бала, що є найнижчим показником серед гравців, включених до основного складу “Жирони”. У той же час SofaScore оцінив його виступ на 6,8 бала, що вже вважається середнім результатом у команді “Жирони”.

Віктор Циганков вийшов на поле лише на 15 хвилин перед завершенням матчу. За цей час він зробив 15 дотиків, точно передав м’яч 12 разів із 13 спроб, включаючи один кутовий удар. WhoScored оцінив його виступ на 6,1 балів, а SofaScore – на 6,6 балів.

Варто зазначити, що для Віктора Циганкова це був перший матч із 30 вересня, оскільки він пропустив два попередні матчі “Жирони” і також не брав участі в іграх збірної України.

Важливо відзначити, що “Жирона” наразі лідирує у чемпіонаті Іспанії, маючи три очки відриву від другої “Реала” та чотири очки від третьої “Барселони”.

Новини партнерів

Комментарии: