“Ньюкасл” підтвердив дискваліфікацію Тоналі та повідомив дату його повернення на поле

«Ньюкасл» підтверджує, що дискваліфікація Сандро Тоналі набуває чинності з п’ятниці, 27 жовтня, тому гравець збірної Італії повернеться до змагань 27 серпня 2024 року.

Embed from Getty Images

Тоналі був дискваліфікований на 18 місяців із вісьмома замінами, «оскільки гравець бере участь у терапевтичному плані та навчальній програмі в Італії», повідомив “Ньюкасл” сьогодні.

“Сороки” підтвердили, що заборона Тоналі, застосована FIGC, поширилася на весь світ.

Італійський півзахисник не буде допущений до змагань протягом наступних десяти місяців.

«Сандро Тоналі було відсторонено від футбольних змагань на десять місяців, починаючи з п’ятниці, 27 жовтня 2023 року, після звинувачень у незаконних ставках Італійською федерацією футболу (FIGC)», — повідомили сьогодні в “Ньюкаслі”.

«Санкція FIGC включає в себе загальну 18-місячну дискваліфікацію з вісьмома місяцями заміни, оскільки гравець бере участь у терапевтичному плані та освітній програмі в Італії, що складається з 16 зобов’язань.

«Увечері п’ятниці, 27 жовтня, «Ньюкасл Юнайтед» отримав підтвердження того, що ФІФА схвалила застосування санкцій FIGC у всьому світі, тобто Сандро матиме право повернутися до змагань із вівторка, 27 серпня 2024 року».

Новини партнерів

Комментарии: