Пеп Гвардіола прокоментував перемогу у Манчестерському дербі

Гвардіола: За часів Сера Алекса Фергюсона у “Манчестер Юнайтед” вони випереджали нас у турнірній таблиці. Але зараз ми зламали цю тенденцію. Пеп – про перемогу в дербі Манчестера Пеп Гвардіола, головний тренер “Манчестер Сіті”, прокоментував перемогу своєї команди над “Манчестер Юнайтед” у 10-му турі АПЛ

Embed from Getty Images

“Тут завжди панує чудова атмосфера. Наші футболісти сьогодні зіграли чудово, і я дуже радий за наших уболівальників. Я знаю, наскільки це важливо для них. Протягом довгих років, коли Сер Алекс Фергюсон був на посаді тренера, “Манчестер Юнайтед” посідав місце у таблиці вище за нас, проте за останні кілька років ми змінили перебіг подій.

На початку матчу ми допустили невеликі втрати м’яча проти такої небезпечної команди. Пізніше ми взяли гру до своїх рук, і після другого голу продемонстрували феноменальний виступ”, – наголосив наставник “Сіті”.

Гвардіола також висловив свою думку щодо виступу Бернарду Сілви.

“Я міг би говорити про Бернарда Сілву та про його роль у нашій команді цілих десять хвилин. Цей гравець виділяється у всіх аспектах – солідарність, інтелект, розуміння гри. Ми поважаємо його найбільше.

Він не має розкішних автомобілів, його стиль одягу може і не завжди бути модним. Він скромний, і в роздягальні його всі люблять. Ми щасливі, що його не втратили, він є невід’ємною частиною нашої команди. Я впевнений, що він почувається тут як удома”, – зазначив іспанський тренер.

Джерело: BBC

Новини партнерів

Комментарии: