Ретегі може не зіграти проти збірної України

Італії потрібно виступити в останніх матчах кваліфікації Євро-2024 проти Північної македонії та України цього місяця, і, можливо, їй доведеться обійтися без нападника “Дженоа” Матео Ретегі.

Embed from Getty Images

24-річний нападаючий вразив, коли Роберто Манчіні викликав його до «скуадри адзуррі» в березні цього року, забиваючи у відбіркових матчах проти Англії та Мальти. Він зробив стрибок до Серії А влітку, прибувши в “Дженоа” з “Бока Хуніорс” за угоду вартістю близько 15 мільйонів євро.

Ретегі швидко зумів вистрілити в «Дженоа» з моменту свого прибуття, але не зміг приєднатися до Італії на вересневу міжнародну перерву через проблему з коліном. Він повернувся до строю, але був змушений покинути поле під час перемоги над «Салернітаною» (1:0 ) 27 жовтня.

Як підкреслив Джанлука Ді Марціо, проблеми з коліном Ретегі змусили його пропустити матч Кубка Італії “Дженоа” з “Реджаною” і, схоже, буде виключений на майбутній матч Серії А з “Кальярі”.

Якщо 24-річний гравець також пропустить гру проти «Верони» 17 листопада, він може бути змушений відмовитися від участі в збірній, залишивши Італію без ефективного бомбардира.

Новини партнерів

Комментарии: