Анонс та прогноз матчу УПЛ “Динамо”- “Шахтар”. 03.11.2023

Анонс та прогноз на матч УПЛ між “Динамо Київ” та “Шахтар” на 03.11.2023

ratingbet

У центральному матчі першого кола, який проходить в умовах кризи для команди Луческу, “Шахтар” та “Динамо” знаходяться всього в п’яти очках один від одного в турнірній таблиці, але відмінності в настрої та формі обох команд набагато вищі. “Шахтар” отримав нового тренера, що принесло ентузіазм і радість серед гравців, у той час як “Динамо” нещодавно набрало лише одне очко в останніх трьох матчах і скочується вниз у таблиці.

Что касается “Динамо”, команда начала сезон с девизом “вы забьете нам, сколько сможете, а мы забьем, сколько захотим”. Киевляне имеют одну из худших оборон в лиге, но они компенсировали это своей атакой. Однако травма Ярмоленко оказала серьезное воздействие на атаку “Динамо”, и в последних двух матчах они забили всего один гол за 180 минут, в то время как ранее они почти всегда забивали как минимум два гола за игру.

Мірча Луческу все частіше говорить про те, що в нього молода команда, і йому поки що не вдається зробити її більш узгодженою та успішною. На даний момент його робота критикується, але звільнення тренера не розглядається, хоча критики стають все голоснішими. Проте зміна тренера, зберігаючи нинішню кадрову політику, може не принести значних змін. Проблеми “Динамо” не обмежуються лише атакою, вони також виявляються у позиційних помилках і поза м’ячем. Ці проблеми пов’язані з класом та досвідом гравців, а також їх футбольним інтелектом, і не лише з тактичними настановами тренера.

Крім травмованих Діалло, Кабаєва та Ярмоленка, “Динамо” не зможе покладатися на Владислава Ваната, який був виключений зі складу після гри з “Колосом”. Питання про заміну Ваната в атаці залишається відкритим, і це може бути вирішено на користь Беніто чи 17-річного Матвія Пономаренка, який має гарну результативність у молодіжній команді.

Що стосується “Шахтаря”, гравці команди пережили кілька важких місяців під керівництвом Патріка ван Леувена, і перед матчем із “Барселоною” їм було призначено нового тренера. Це рішення привнесло певний оптимізм та задоволення в команду. Маріно Пушич більше підходить за темпераментом гравцям “Шахтаря”.

Під керівництвом Пушича “Шахтар” провів два матчі, програвши “Барселоні” з рахунком 1:2 та здобувши перемогу над “Вікторією” Суми з рахунком 3:0 у Кубку України. На основі цих матчів складно робити остаточні висновки, оскільки суперники були різного рівня.

Слід зазначити, що “Ворскла” залишається єдиною командою у чемпіонаті України, яка змогла перемогти “Шахтар”, та “Шахтар” двічі програв у матчах Ліги чемпіонів. Важливо, що “Шахтар” забивав голи у кожному матчі сезону 2023/24.

У майбутньому матчі “Шахтар” залишиться без Лемкіна, Петряка та Траоре через травми, і статус Тараса Степаненка залишається під питанням.

Виходячи з поточної ситуації, шанси “Динамо” на перемогу оцінюються як невеликі, лише одна перемога на чотири можливі. Це пояснюється тим, що команда Мірчі Луческу перебуває у складній ситуації, позбавлена двох ключових гравців (Ярмоленко та Ванат), а третій ключовий гравець (Шапаренко) лише нещодавно повернувся після травми. З іншого боку, “Шахтар” на даний момент не має проблем зі складом і перебуває під впливом емоційного підйому після зміни тренера. До того ж історія зустрічей між командами також говорить на користь “Шахтаря”. З огляду на це прогноз можна зробити на користь “Шахтаря” з рахунком 3:1.

Новини партнерів

Комментарии: