Анонс та прогноз матчу Тоттенхем – Челсі. 06.11.2023

У понеділок АПЛ порадує лише одним протистоянням, йдеться про лондонське дербі Тоттенхем – Челсі. До вашої уваги анонс та прогноз матчу.

Фото: ratingbet

Шпори можуть повернутися на вершину

Тоттенхем поки що вражає своєю стабільністю в рамках АПЛ, на рахунку команди 8 перемог та дві нічиї. Зараз “шпори” другі в чемпіонаті, але відстають від Ман Сіті всього на очко, при цьому конкурент уже провів зустріч 11 туру. В останньому турі ще в одному дербі вдалося обіграти Крістал Пелас із рахунком 2:1. Клуб повністю сконцентрований на чемпіонаті, у єврокубках не грали, із кубка ліги вже вилетіли. Важко уявити, що Тоттенхем витримає конкуренцію за титул, а ось у топ-4 фінішувати реально. Травми не дозволять вийти на поле шістьом гравцям.

Челсі здатний показувати футбол топ-рівня

Сині неважливо проводять цей сезон, хоча моментами виглядають солідно. Команда йде лише 12 у турнірній таблиці, в останньому турі клуб поступився Брентфорду з рахунком 0:2, чим перервав серію з трьох матчів без поразок. Відставання від першого квартету складає цілих 11 очок, тому врятувати сезон буде вкрай складно. Серед тижня вдалося обіграти вдома Блекберн у Кубку англійської ліги – 2:0, так команда вийшла до чвертьфіналу турніру. У Челсі цілих дев’ять кадрових втрат перед цим протистоянням.

Особисті зустрічі

У суперників багата історія очних протистоянь, минулого сезону Тоттенхем зіграв 2:2 на чужому стадіоні та 2:0 на своєму.

Прогноз на матч Тоттенхем Челсі

Варто очікувати на захоплююче і непередбачуване дербі, де букмекери віддають перевагу «шпорам», такі котирування пояснюються тим, що Тоттенхем явно в кращій формі. У цьому протистоянні лондонських клубів гра напевно пройде на зустрічних курсах. Привабливою тут виглядає ставка на обмін забитими м’ячами.

Новини партнерів

Комментарии: