“Зоря” без шансів поступилась тель-авівському “Маккабі”

Вчора, 9-го листопада, луганська “Зоря” протистояла “Маккабі” Тель-Авів в рамках 4-го туру групового етапу Ліги конференцій.

Embed from Getty Images

«Зоря» 1:3 «Маккабі Тель-Авів»

Голи: Алефіренко 74ʼ, — Лукассен 7ʼ, Перец 26ʼ, 43ʼ.

Попередження: Снурніцин 49′, — Лукассен 56′, Коен 86′.

Ізраїльтяни відкрили рахунок вже на початку матчу. Після подачі кутового захисники “Зорі” не вгледіли суперника, який знаходився спиною до воріт і забив ефектний гол п’ятою.

Незадовго “Маккабі” знову забили. Захист луганчан робив у цьому матчі щось “неймовірне” в найгіршому значені цього слова. З флангової подачі, нападник ізраїльської команди без жодного супротвиву забив головою.

“Зоря” в цьому матчі мала просто “вагон” моментів, напевно вдвічі більше, ніж “Маккабі”, але реалізація – це та річ, про яку не знають підопічні Валерія Кривенцова, і тренер тут зовсім ні при чім.

“Маккабі” втретє змогли вразити ворота Микити Турбаєвського, цей гол став аналогічним другому, знову “Привіт!” захисникам.

В другому таймі “Зоря” нарешті змогла забити, але гол відмінили через дивний офсайд. Знову “мільйон” моментів – знову без реалізації.

Кривенцов вніс корективи в гру, випустивши Алефіренка і Вікентія Волошина, які організували єдиний гол “Зорі” в цьому матчі.

Наразі, “Зоря” займає третю сходинку в групі B з 4-ма очками, на другому – “Маккабі” з 6-ма, очолює групу “Гент”, маючи в своєму активі 10 очків, а на останньому місці “Брейдаблік” з нулем.

Новини партнерів

Комментарии: