Алессандро Бастоні отримав ушкодження

Головний захисник національної збірної Італії може пропустити майбутній матч із Україною, представляючи нову проблему у складі італійської команди.

Embed from Getty Images

Алессандро Бастоні, центральний захисник “Інтера” та збірної Італії, ймовірно, не зможе взяти участь у ключових поєдинках національної команди.

За інформацією Sky Sport Italia, на сьогоднішньому тренуванні Бастоні змушений був перервати заняття через проблеми з правим литковим м’язом. 16 листопада він має пройти медичне обстеження, щоб визначити ступінь травми і вирішити, чи залишиться він у складі команди.

Ці новини є негативною подією для головного тренера італійців Лучано Спаллетті перед важливими матчами у відбірному турнірі Євро-2024. Раніше травми вибили з ладу воротаря “Наполі” Алекса Мерета, а також захисників Давіде Калабрію (“Мілан”), Рафаеля Толої (“Аталанта”) та півзахисника Мануеля Локателлі (“Ювентус”).

Нагадаємо, що 17 листопада збірна Італії зіграє домашній матч проти Північної Македонії, а 20 листопада вирушить у гостьовий поєдинок проти збірної України.

Новини партнерів

Комментарии: