Анонс та прогноз матчу Італія – Північна Македонія 17 листопада 2023 року

У рамках чергового туру кваліфікації до Євро-2024 проведуть свою зустріч Італія – Північна Македонія.

Фото: ratingbet

Італійські тифозі хочуть жорстокої помсти

Фанати в Італії пам’ятають, як у кваліфікації до ЧС-2022 їхня команда поступилася Північній Македонії вдома 0:1, вилетівши з плей-офф. У майбутній битві тифозі захочуть жорстокої помсти, враховуючи різницю у класі та індивідуальній майстерності, такий сценарій виглядає реальним. Для Італії у цьому відборі ще нічого не вирішено, команда йде третьою у групі, відстаючи від другої України на три очки, але є гра у запасі. За рівності очок, перевага в італійців, проте в останньому турі буде битва проти згаданих українців, там підопічних Спаллетті влаштує нічия, якщо вдасться здолати перед цим македонців. Не вдалося скласти конкуренції Англії за перший рядок, в останньому турі поступилися супернику в гостях із рахунком 1:3.

Македонці не склали конкуренцію фаворитам

Північна Македонія зберігає лише математичні шанси на вихід із групи, хоча наприкінці вони мають зіграти проти Італії та Англії та обов’язково перемагати в обох зустрічах, а це вже схоже на фантастику. Команда грала як міцний середняк і могла набрати очки проти українців, але там не вистачило успіху та терпіння. Будемо відверті, македонцям дуже не пощастило з групою.

Особисті зустрічі

У першому колі Північна Македонія зуміла встояти на своєму полі, зігравши 1:1, це єдине набране очко проти команд із першої трійки групи.

Прогноз на матч Італія – Північна Македонія

На папері Італія великий фаворит і має брати без проблем три очки, хоча Північна Македонія зуміла стати незручним суперником для «скуадри адзури». Простої перемоги італійським фанатам буде мало, потрібне домінування та знищення суперника, який позбавив збірну останнього чемпіонату світу. Ставимо на успіх італійців із форою -2 голи.

Новини партнерів

Комментарии: