Андрій Шевченко: «У нас є Мудрик, Судаков, Циганков. Нам нічого втрачати в матчі з Італією”

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився напередодні матчу «жовто-синіх» з Італією в рамках відбору на Євро-2024. 

Embed from Getty Images

– Це дуже важливий матч, набагато важливіший, ніж просто матч для всіх нас. Незважаючи на війну, незважаючи на необхідність грати на виїзді і всі труднощі, які ми маємо всередині країни, команда все ще на ходу і в хорошій позиції.

Звичайно, відбулася зміна поколінь. У нас є хороші гравці, такі як Мудрик, Судаков, Циганков.

Ребров чудово впорався зі складною ситуацією. Він приніс свою філософію, і команда відродилася. На даний момент нам нема чого втрачати, але ми не хочемо зупинятися на досягнутому.

– Кого боїтеся у збірній Італії?

– Я більше боюся команди в цілому, ніж окремих гравців. І Лучано Спаллетті також має велику мотивацію. Я дуже поважаю Лучано, він дуже хороший тренер, один із найкращих. Він, безсумнівно, хоче повернути Італію на вершину після розчарування через те, що не потрапила на чемпіонат світу.

«Скуадра адзурра» є сильним психологом і має якісних гравців. Вони нам нічого не дають, тому що для них також важлива кваліфікація. Але ми готові битися, тому що це не будь-який матч, – сказав Шевченко La Gazzetta dello Sport.

Новини партнерів

Комментарии: