“Ювентус” встановив ціну, за яку готовий продати Ілінга-Жуніора в “Тоттенхем”

«Тоттенхем» кілька разів посилав скаутів, щоб подивитися на Самуеля Ілінга-Жуніора, і як повідомляється, «Ювентус» встановив ціну в 20 мільйонів євро, використавши його продаж для посилення півзахисту в січні.

Embed from Getty Images

Лівосторонньому вінгеру лише минулого місяця виповнилося 20 років, і він був продуктом молодіжної академії “Челсі”, перш ніж приєднатися до “Юве” в 2020 році.

Він пройшов шлях через молодіжну команду до команди Next Gen в Серії С і став частиною основної команди, але мав дуже мало ігрового часу в цьому сезоні.

Гравець молодіжної збірної Англії (U-21) провів лише чотири матчі в Серії А, усі з них поза стартовим складом, але все ж зумів віддати результативну передачу в матчі з «Болоньєю» (1:1).

Ілінг-Джуніор усе більше розчарований і прагне рухатися далі, тоді як Calciomercato.com і Tuttosport припускають, що “Ювентус” готовий продати його, щоб заповнити прогалини в півзахисті, які залишилися після дискваліфікації Поля Погба та Ніколо Фаджолі.

Вважається, що запитувана ціна становитиме близько 20 мільйонів євро, які потім можна буде реінвестувати в Родріго Де Поля з “Атлетіко” Мадрид або навіть як частковий обмін на П’єра-Еміля Хьойб’єрга з “Тоттенхема”.

Новини партнерів

Комментарии: