Адреналін для вболівальників На кого поставити ці вихідні (24 – 27 листопада 2023)

Очі горять, серце вистрибує, нам хочеться самим вибігти на поле, підхопити м’яч, залетіти з ним у штрафний майданчик та забити гол – це ті почуття, які відчувають футбольні вболівальники на стадіонах та вдома біля екранів телевізорів. Що це? Сплеск адреналіну.

Але для більшості вболівальників таких емоцій недостатньо. На допомогу приходять азартні ігри. Ставки на футбол захопили безліч фанатів у всьому світі. Слід зазначити, що це не тільки хвилювання, азарт, адреналін, а й наука: вірний математичний розрахунок, володіння повною інформацією про команду, кожного гравця і, звичайно, успіх.

Листопад завжди багатий на різноманітність футбольних матчів. Після міжнародної паузи ми повертаємось до внутрішніх чемпіонатів. Що подивитися у найближчі вихідні та на яку команду зробити ставку? Пропоную вам, дорогі вболівальники, прогноз на три відмінні матчі з різних ліг Європи, під час яких ви точно відчуєте сплеск адреналіну.

“Жирона” – “Атлетіко” (27.11.2023)

Матч буде цікавим для українських уболівальників подвійно. По-перше, всі ми тепер уважно стежимо за командою Мічела, яка злетіла на олімп Ла Ліги (хай навіть і тимчасово). По-друге, тримаємо кулачки за наших Артема Довбика та Віктора Циганкова.

“Жиронці” поки що посідають перше місце в чемпіонаті Іспанії. У 13-му турі підопічні Мічела здолали “Райо Вальєкано” завдяки голам нашого форварда Артема Довбіка та висхідного бразильського таланту Савіо. В останніх п’яти турах Ла Ліги “жиронці” не програють своїм суперникам. Є надія, що і 27 листопада на домашній арені за допомогою своїх уболівальників “червоно-білі” не зупинять свою переможну серію.

“Атлетік” Більбао не набагато відстає від “Жирони” – п’яте місце у Ла Лізі. В останніх п’яти турах результати команди різноманітніші, ніж у “Жирони”: три перемоги, одна нічия та одна поразка. “Леви”, без сумніву, атакуватимуть і прагнутимуть не прогаяти шанс  вкусити “Жирону”. Думаю, ми побачимо захоплюючий матч від обох команд, фаворитом якого букмекери називають таки “Жирону”.

“Манчестер Сіті” – “Ліверпуль” (25.11.2023)

25 листопада відбудеться один із найцікавіших матчів АПЛ. Команда Пепа Гвардіоли приймає команду Юргена Клоппа.

З березня 2017 року по листопад 2023 року команди зустрічалися 20 разів (у всіх турнірах) – сім перемог у “городян”, вісім – у “червоних” та п’ять нічиїх. В останньому очному матчі (1.04.2023, АПЛ) “Манчестер Сіті” розгромив “Ліверпуль” із рахунком 4:1.

Embed from Getty Images

Після 12 турів АПЛ “городяни” очолюють турнірну таблицю, а “червоні” наступають їм на п’яти (друге місце).

Після міжнародної паузи склади обох команд трохи розхитані. У Гвардіоли немає у розпорядженні Ковачича, Стоунза (страждає центр поля). Не зрозуміло, чи зможуть вийти Аке (захисник) та Едерсон (основний голкіпер). А Клопп залишився без Алексіса Макалістера (дискваліфікація). Під питанням участь у матчі Конате та Гомеса.

Незважаючи на втрати, обидві команди гратимуть на перемогу. Я впевнена, що голи ми побачимо і від “Манчестер Сіті”, і від “Ліверпуля”.

“Кельн” – “Баварія” (24.11.2023)

Не менш цікаві матчі на нас чекають і в Бундеслізі. На перший погляд результат обраного мною матчу. вирішено. “Кельн” тягнеться внизу турнірної таблиці і дуже близький до вильоту з Бундесліги (18-е місце). “Баварія” з Гаррі Кейном набрала обертів і злетіла на друге місце після 11 турів. Відповідно, для “Баварії” матч із “Кельном” може здатися легкою прогулянкою.

Але не варто забувати, що після міжнародної паузи у Томаса Тухеля основні гравці можуть і не готові до темпу Бундесліги. “Козли” однозначно скористаються втомою ключових футболістів “Баварії” і боротимуться за кожен м’яч, заважаючи Кейну та Лерою творити чудеса на футбольному полі. Думаю, матч буде захоплюючим, а голи ми побачимо від обох команд. Фаворит зустрічі – “Баварія». На тотал можна поставити Б2,5.

Незалежно від того, які матчі вас цікавлять, ставки на футбол можуть зробити вашу участь у футбольних подіях ще більш захоплюючою. Однак, пам’ятайте, що азартні ігри – це не лише задоволення, а й ризик. Важливо грати відповідально, вміти контролювати свої емоції та гроші.

Футбольні анонси надають нам унікальну можливість насолоджуватися грою та ставити на своїх фаворитів. Але, пам’ятайте, що результати футбольних матчів є непередбачуваними і завжди є місцем для сюрпризів. Тож готуйтеся до захоплюючих поєдинків та можливості зробити свої ставки на футбол, щоб надати футбольним вечорам додаткової напруги.

Новини партнерів

Комментарии: