“Пахтакор” вів переговори з Суаресом та Кавані

Максим Шацьких розкриває, що “Пахтакор” вів переговори із Суаресом та Кавані.

Embed from Getty Images

Головний тренер команди ділиться своїм коментарем з приводу другої поспіль перемоги у чемпіонаті Узбекистану. Він відзначає нерівний сезон та труднощі, з якими зіткнулася команда, втрату очок та пропущені голи. Шацьких висловлює занепокоєння багаторазовим пропусканням голів суперниками.

Тренер підкреслює план із залучення нових гравців і заявляє, що команда повністю зміниться наступного сезону, стане сильнішою та агресивнішою. Він наголошує на складностях при купівлі якісних гравців у зимове трансферне вікно через сезони осінь-весна в інших чемпіонатах.

Шацьких стверджує, що вели переговори з Суаресом та Кавані, але зазначає, що для багатьох добрих гравців важко приїхати до Узбекистану. Залучити зіркового гравця не проблема, але важливо забезпечити йому відповідні умови та одноклубників свого рівня.

Він демонструє впевненість у великих планах команди, але не розкриває їх наперед. Шацьких визнає, що швидко реалізувати подібні плани в Узбекистані неможливо, потрібен час. Він також підкреслює силу “Пахтакора” у чемпіонаті, стверджуючи, що жодна команда не може перемогти їх у грі, і єдині, хто може перемогти, – самі гравці “Пахтакора”.

Новини партнерів

Комментарии: