Анонс та прогноз матчу “Маккабі” Тель-Авів – “Зоря” 25 листопада 2023 року

Всі звикли до того, що єврокубки грають посеред тижня, але цієї суботи відбудеться одна зустріч Ліги конференцій, свою пропущену гру проведуть “Маккабі” Тель-Авів – “Зоря”.

Фото: ratingbet

“Маккабі” складно набрати форму

Ізраїльський клуб поки лідирує на внутрішній арені після п’яти турів, випереджаючи найближчого переслідувача на три очки. “Маккабі” не грав у своєму чемпіонаті з кінця вересня через складну ситуацію в країні, тому не так просто підтримувати форму. Поки що клуб другий у своєму квартеті Ліги конференцій, до лідера 4 очки, але є цей матч у запасі. Перемога у майбутній битві майже гарантує команді вихід у наступне коло.

Останній шанс “Зорі” залишитися в єврокубках

«Мужики» проводять вкрай слабкий сезон, в УПЛ команда займає лише 14-у позицію, а це зона перехідних матчів. З такими темпами є великий ризик залишити еліту українського футболу. В останньому турі поступилися дебютанту “ЛНЗ” Черкаси – 1:2, причому зрівняли рахунок на 88-й хвилині, а пропустили вирішальний м’яч на 89-й. У своїй групі Ліги конференцій, команда поки що третя, але відстає від майбутнього суперника на два очки, тому це один із останніх шансів залишитися у боротьбі за право зіграти у плей-офф.

Особисті зустрічі

Два тижні тому формальними господарями були футболісти українського клубу, хоча зустріч відбулася у Польщі. У тій битві все було вирішено ще в першому таймі, коли “Маккабі” забив три м’ячі, “Зорю” вистачило лише на гол престижу, в результаті 3:1 на користь ізраїльського клубу.

Прогноз

У цьому протистоянні зіграють прямі конкуренти, це фактично битва за другий рядок або за право залишитися в Лізі конференцій. “Маккабі” фаворит, що не дивно, адже два тижні тому ізраїльський клуб впевнено обіграв “Зорю”. Зустріч відбудеться знову на нейтральному полі, цього разу у Сербії. Робочою тут ми вважаємо ставку на тотал більше 2,5 голів, очікуємо на заруби.

Новини партнерів

Комментарии: