Анонс та прогноз матчу “Реал” – “Наполі” 29 листопада 2023 року

Пропонуємо до уваги наших читачів прогноз на матч Реал Мадрид – Наполі, суперники зіграють у п’ятому турі групового раунду Ліги Чемпіонів.

Фото: ratingbet

Мадридці виконали основне завдання

Реал вже гарантував собі місце у плей-офф, залишилося лише вирішити завдання з першим місцем. Мадридці лідирують у своєму квартеті, випереджаючи на 5 очок найближчого переслідувача, у майбутній битві досить не програти, щоб остаточно залишитися на вершині. Все гаразд і в чемпіонаті, де «вершкові» ділять лідерство з Жироною, в останньому турі вдалося впевнено обіграти в гостях Кадіс із рахунком 3:0. У клубу вісім кадрових втрат перед цим протистоянням.

Наполі потрібно показати свій найкращий футбол

Для Наполі непогано складається цей розіграш Ліги Чемпіонів, команда йде другою у групі, відрив від третьої Браги становить 4 очки. З огляду на турнірний розклад проблем з виходом у плей-офф не повинно виникнути. У Серії А клуб поки що йде четвертим, відстаючи від лідера на цілих 8 очок. Нещодавно відбулася зміна тренера, замість Гарсії прийшов Мадзаррі, з новим коучем вдалося виграти в гостях у Аталанти з рахунком 2:1. Травми не дозволять вийти на поле трьом футболістам.

Особисті зустрічі

У першому матчі суперники влаштували зарубу, де Реал зумів вирвати виїзну перемогу з рахунком 3:2.

Прогноз

Господарі котируються фаворитами, хоча перемога їм не дуже потрібна. Чекаємо на ліниву гру на невисоких швидкостях, неаполітанцям бажано виграти, хоча ризикувати зайвий раз теж не варто. Ми вважаємо, що команди не порадують високою результативністю, тому ставимо на тотал менше 3 голів.

Новини партнерів

Комментарии: