Анонс та прогноз матчу “Гент” – “Зоря” 30 листопада 2023 року

У рамках п’ятого туру групового раунду Ліги конференцій свою зустріч проведуть “Гент” – “Зоря” прогноз на матч цих суперників складено аналітиками нашого ресурсу.

“Буйволи” в непоганій формі

“Гент” лідирує у своїй групі, після чотирьох турів, за цей період команда набрала 10 очок. Питання з виходом до наступного раунду можна вирішити вже в цьому турі, хоча ще потрібно буде зберегти за собою перший рядок. “Буйволи” знаходяться в непоганій формі, на внутрішній арені вони йдуть третіми, відстаючи на 7 очок від першого місця. В останньому турі клуб приймав на своєму полі лідера “Юніон Сент Жіллуа”, з яким розписав світову – 1:1. Один гравець пропустить цю зустріч через пошкодження.

“Зоря” за крок від завершення єврокубкового сезону

У «мужиків» завал на всіх фронтах, в УПЛ команда йде передостанньою, перебуваючи в зоні вильоту, відставання від рятівного 12-го рядка становить три оки, при цьому є дві гри в запасі. В останньому турі “Зоря” поступилася з рахунком 1:2 дебютанту “ЛНЗ” Черкаси. Щодо Ліги конференцій, команда набрала 4 очки у стартових двох зустрічах, а потім програла двічі поспіль “Маккабі”, тепер шанси на єврокубкову весну мінімальні, оскільки відставання від другого місця цілих 5 очок. Майбутню зустріч ризикують пропустити двоє футболістів.

Особисті зустрічі

Матч першого кола відбувся на нейтральному полі, “Гент” вважався великим фаворитом, але бельгійці не зробили достатньо для перемоги, тож нічия – 1:1.

Прогноз

“Гент” великий фаворит цієї пари, з чим ми згодні, “Зоря” досвідчений єврокубковий боєць, але перебуває у поганій формі і не здатна скласти конкуренцію такому серйозному супернику. «Буйволи» повинні контролювати хід зустрічі та досягти бажаного результату. Ставимо на успіх господарів із форою -1,5 гола.

Новини партнерів

Комментарии: