Салах, Рамос, Фірміно – звідки у них така посмішка

Футболісти не лише спортсмени, які надихають нас на відвідування спортзалу, а й на такий героїчний крок (для багатьох), як відвідування стоматологічних клінік. Звичайно, адже посмішки багатьох гравців нерідко гарніші за їхні забиті голи. Адже так було не завжди. Я була дуже здивована, коли дізналася, що у 2015 році після обстеження футболістів АПЛ асоціацією стоматологів Англії з’ясувалося, що зуби багатьох гравців були в поганому стані. Самі ж футболісти зізналися, що зубний біль та дискомфорт заважають їм повноцінно тренуватися. Однак деякі топ-гравці вже тоді виявляли більш серйозне ставлення до своїх зубів, а сьогодні, мабуть, кожен футболіст є постійним клієнтом дантистів.

Чи варто нагадувати, що регулярне відвідування стоматолога позбавляє нас не тільки дискомфорту в ротовій порожнині, а й економить немаленькі суми грошей. Адже чим раніше почати лікувати, тим менше грошей ми залишимо у стоматолога. Сьогодні в Україні немає проблем із пошуком дантистів. Вибирати можна поряд з будинком, роботою та за широким спектром послуг. Наприклад, Люмідент – пропонує клієнтам мережу стоматологічних кабінетів у більшості районів столиці, де працюють чудові професіонали, як Дудко Тетяна Віталіївна, яким можна сміливо довірити свої зуби.

А хто ж із топ-футболістів заворожує вболівальників не лише гарною грою, а й яскравою усмішкою?

Embed from Getty Images

Кевін Трапп

Зустрівши голкіпера «Айнтрахта» та збірної Німеччини на вулиці, можна з упевненістю сказати, що арієць швидше заробляє гроші на подіумі, ніж на футбольному полі. А чого варта його чарівна посмішка. Однак вона не завжди була такою привабливою. Над великими різцями, що випирають, футболіста відмінно попрацювали стоматологи. Звичайно, в щільному спортивному графіку Траппа є місце і для обов’язкової процедури відбілювання зубів. Не дивно, адже поряд зі своєю дівчиною – божественною топ-моделлю Ізабель Гулар Кевін має виглядати надзвичайно на всі сто відсотків.

Embed from Getty Images

Філіппе Коутіньо та Роберто Фірміно

Півзахисник «Астон Вілли» влітку 2023 року вирушив підкорювати Лігу зірок Катару (оренда) не лише футбольними фінтами, а й білими зубами. Звичайно, до 31-го року бразильський півзахисник заробив достатньо коштів, щоб найкращі дантисти Європи за допомогою новітніх стоматологічних технологій віртуозно вирівняли прикус гравця та вибілили його зуби. Тепер Коутіньо своєю усмішкою може висвітлювати темні вулиці замість ліхтарів.

Не всі знають, що завдяки Коутіньо та у Роберто Фірміно (екс-футболіст «Ліверпуля») зуби ось уже п’ять років сяють білизною. Саме Філіппе познайомив Роберто зі своїм чарівним дантистом у 2016 році. Роббі Х’юз, стоматолог футболістів, зізнався, що в одну мить став знаменитим. Черга в його клініку виросла вдесятеро: «Всі приходять і просять мене зробити їм усмішку, як у Боббі». Залишається лише загадкою, а Юрген Клопп теж приходив до Хьюза за «усмішкою Фірміно»?

Мохаммед Салах

Якщо попередні герої постаралися виправити вади за допомогою брекетів та вінірів, то єгиптянин може похвалитися натуральними зубами. Не можна сказати, що зубний ряд Мохаммеда ідеальний – верхні ікла виглядають надто масивними. Але білизна зубів засліплює. А це означає, що Салах – постійний відвідувач стоматологічної клініки, який переймається здоров’ям ротової порожнини.

Embed from Getty Images

Серхіо Рамос

Ну як же без іспанської легенди? У молодому віці посміхаючись, Рамос міг похвалитися лише величиною зубів. А ось жовтий та брудно-білий відтінки все псували. Та ще й незвичайний прикус – кінський. З віком Рамос переглянув своє ставлення до зубів: лікування, чищення та відбілювання увійшли до його списку постійних справ. Щоправда, прикус іспанець вирішив не міняти.

Новини партнерів

Комментарии: