Прогноз та анонс матчу “Манчестер Юнайтед” – “Челсі”. 06.12.2023

Середа порадує великою кількістю футбольних подій, багато ігор пройде в АПЛ, виділяється афіша “Манчестер Юнайтед” – “Челсі”.

Фото: ratingbet

“Червоні дияволи” знову провалюються

“МЮ” цього сезону став об’єктом жорсткої критики та глузувань, на це є всі причини. Команда показує нестабільну та сумбурну гру, такі ж і результати. В останньому турі підопічні Тен Хага у справі поступилися у гостях “Ньюкаслу” – 0:1, суперник виглядав на порядок краще і мав забивати більше. «Червоні дияволи» йдуть сьомими у чемпіонаті, хоча відставання від першого квартету не катастрофічне, лише 5 очок. У своїй групі Ліги Чемпіонів Манчестер йде останнім, щоб вискочити на другий рядок, потрібно обігравати вдома невмотивовану “Баварію”, а також вболівати за нічию в протистоянні “Копенгаген” – “Галатасарай”. Відразу вісім футболістів не допоможуть партнерам у цьому протистоянні.

У “Челсі” є ознаки прогресу

«Пенсіонери» не грають у єврокубках цього сезону, хоча перетворити розвантажений графік на перевагу команда не змогла. “Челсі” йде лише десятим в АПЛ, відставання від першого квартету складає цілих 10 очок. В останньому турі підопічні Маурісіо Почеттіно здолали на своєму полі міцний “Брайтон” із рахунком 3:2. Лондонці загалом виглядають не так погано, хоч результати і не вражаю, цей колектив має великий потенціал. Шестеро гравців не вийдуть на поле, а троє залишаються під питанням.

Особисті зустрічі

Минулого сезону “МЮ” впевнено виграв на своєму полі з рахунком 4:1, а битва в Лондоні завершилася з рахунком 1:1.

Прогноз

Навіть з урахуванням слабких результатів команд гра викличе чималий інтерес у вболівальників. Букмекери не виділяють фаворита в цій парі, Манчестер грає на своєму полі, але “Челсі” виглядає краще. Очікуваної непередбачуваної битви нестабільних суперників. Ризикнемо поставити на тотал більше 2,5 голів.

Новини партнерів

Комментарии: