Італійська прокуратура вимагає 4-річної дискваліфікації для Погба

Антидопінгова прокуратура Італії завершила свої процедури після невдалого допінг-тестування Поля Погба в серпні і тепер вимагає чотирирічної дискваліфікації для півзахисника “Ювентуса”. 

Embed from Getty Images

Француз провалив звичайний допінг-тест після перемоги “Ювентуса” над “Удінезе” з рахунком 3:0 в серії А в кінці серпня. У початковому тесті та наступному контраналізі Погба мав сліди DHEA у своїй системі – речовини, забороненої в Серії А. 

У разі відсутності угоди про визнання провини з боку Погба буде санкція до чотирьох років позбавлення волі. 

Кілька ЗМІ очікують, що Погба постане перед судом національного антидопінгового трибуналу. Він був тимчасово відсторонений після отримання результатів первинної допінг-проби. 

30-річний гравець зіграв лише 52 хвилини змагань у двох матчах Серії А за Юве цього сезону. Хоча будучи на лаві запасних, Погба не брав участі в грі проти “Удінезе”, після чого він дав позитивний результат на DHEA. 

Його контракт, за яким він отримував річну суму в 8 мільйонів євро чистих до відсторонення, діє до літа 2026 року. Однак, згідно з TMW, Погба отримував зарплату в розмірі 42 000 євро на рік під час дискваліфікації. 

Якби Погба був дискваліфікований на чотири роки, TMW та багато інших видання повідомляють, що Юве може спробувати розірвати контракт в односторонньому порядку.

Новини партнерів

Комментарии: