Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів “Порту” – “Шахтар”. 13.12.2023

13 грудня свою зустріч у Лізі Чемпіонів проведуть “Порту” – “Шахтар” Донецьк.

Фото: ratingbet

“Дракони” у вигідному положенні

“Порту” йде другим у своїй групі, випереджаючи майбутнього суперника за додатковими показниками, досить просто не програти, щоби залишитися на своїй позиції. Фактор своєї арени та гарна форма повинні допомогти досягти бажаного результату. Добре йдуть справи і на внутрішній арені, там «дракони» ділять лідерство зі “Спортінгом”, конкуренти йдуть щільно, відрив від четвертого рядка лише два очки. Невихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, за таких розкладів вважатимуть провалом. На поле точно не вийдуть двоє гравців, ще двоє під питанням.

“Гірники” зберігають шанси на вихід у плей-офф

На старті цього розіграшу Ліги Чемпіонів “Шахтар” виглядав сиро та невпевнено. Згодом команда зміцніла, змінила тренера, а також активно почала набирати очки. Тепер клуб третій у своєму квартеті, до Ліги Європи точно потрапить, хоча хочеться продовжити боротьбу у найсильнішому єврокубку. В УПЛ «гірники» йдуть четвертими, відставання від лідера становить три очки, причому є дві гри в запасі. Клуб має три кадрові втрати перед цим протистоянням.

Особисті зустрічі

Оскільки домашні зустрічі “Шахтар” не може проводити в Україні, битва першого кола відбулася на нейтральному полі. Тоді “Порту” заслужено виграв із рахунком 3:1.

Прогноз

На папері португальський гранд котирується фаворитом, хоча “Шахтарю” втрачати нічого, «гірники» ризикуватимуть і спробують вирвати перемогу. Очікується складна і непередбачувана битва, де перспективно виглядає ставка на обмін забитими м’ячами.

Новини партнерів

Комментарии: