“Ювентус” хоче підписати Боніфація як заміну Влаховічу

“Ювентус” готовий продати Душана Влаховича наступного літа та, як повідомляється, визначив Віктора Боніфація з леверкузенського “Байєра” своєю найкращою заміною.

Embed from Getty Images

«Бьянконері» працюють над тим, щоб рухатися в більш стійкому напрямку, і останніми тижнями намагалися домовитися про нову угоду з Влаховичем. У липні зарплата нападника зросте до 12 мільйонів євро за сезон, і клуб хоче розподілити цю суму на більш тривалий контракт.

Переговори з оточенням Влаховича просувалися повільно, і він, можливо, не захоче прийняти нижчу зарплату в новому довгостроковому контракті, тому продаж наступного літа починає виглядати реальною можливістю для Старої синьйори.

La Gazzetta dello Sport розповідає, що директор “Ювентуса” Кріштіану Джунтолі є фанатом Боніфація і вважає, що нападаючий може стати сильним доповненням до команди Массіміліано Аллегрі.

22-річний футболіст забив 14 голів і віддав сім результативних передач у 21 матчі за леверкузенський “Байєр” цього сезону. Його вражаючий початок цього сезону призвів до того, що його ринкова вартість зросла приблизно до 40 мільйонів євро.

Через його високу ціну «Ювентус» зможе перейти на Боніфація, лише якщо їм вдасться продати Влаховича наступного літа.

Новини партнерів

Комментарии: