“Барселона” та “Реал” отримають по 1 млрд євро у разі схвалення та початку Суперліги

У разі реалізації Суперліги Європи, “Барселона” та “Реал” отримають по мільярду євро кожен, що стане вирішальним кроком у вирішенні фінансових труднощів обох клубів. Інвестори планують вкласти 15 мільярдів євро у запуск турніру, і участь “Барселони” та “Реала” у проекті буде винагороджена бонусами, що сприятимуть його стійкості.

Embed from Getty Images

За інформацією Mundo Deportivo, “Барселона” і “Реал” отримають по мільярду євро кожен у разі успішного старту Суперліги, що дозволить вирішити поточні фінансові труднощі обом клубам. Незважаючи на зовнішню стабільність “Реала”, стверджується, що клубу також потрібні фінансові вливання, які можуть бути забезпечені завдяки участі у новому турнірі.

Рішення Європейського суду щодо розгляду між УЄФА та Суперлігою, заплановане на 21 грудня, стане визначальним моментом для майбутнього проекту. Прихильники Суперліги сподіваються, що судове рішення підтвердить відсутність монополії УЄФА на організацію турнірів, що, у свою чергу, надасть їм право на створення та проведення Суперліги.

У той час як УЄФА та Асоціація європейських клубів, очолювана президентом “ПСЖ” Нассером Аль-Хелайфі, активно збирають підписи від клубів, що підтверджують відмову від участі у Суперлізі та зобов’язання залишатися в турнірах УЄФА, проект уже має понад 60 клубів, зацікавлених у ньому

Новини партнерів

Комментарии: