Гвардіола поділився думками про матч із «Евертоном» Віталія Миколенка

Головний тренер “Манчестер Сіті” підбив підсумки зустрічі з “Евертоном”, яка відбулася напередодні на стадіоні “Гудісон Парк”.

Embed from Getty Images

“Городяни” поступалися з рахунком 0:1, але змогли перемогти – 3:1. Команди зіграли у рамках 19 туру англійської Прем’єр-Ліги.

«Я нагадую футболістам про їхні здібності щодня. У нас є стандарти, яких потрібно дотримуватися. Це накладає на нас більше відповідальності, щоб стандарти не могли знизитись. Я думаю, що перший тайм був справді гарний. У другому таймі нам довелося атакувати швидше за допомогою вінгерів та швидкісних виконавців, і ми впоралися дуже добре. Хлопці знову показали, як вони особливі. Ми розуміли, що після шести ігор з однією перемогою у людей накопичилися питання, і це нормально. Вся справа в результаті, основний наголос на нього. Ми йдемо в лідируючу групу разом з «Арсеналом», «Тоттенхемом», «Ліверпулем» та «Астон Віллою». Ми хочемо бути там і будемо надалі. Наші вболівальники на виїзді завжди дуже гарні. Я сказав би, що іноді їх ніби навіть більше, ніж на «Етіхаді». Приємно, що вони приїжджають сюди, щоби бути з нами, а нам приємно бути з ними», – наводить слова Хосепа Гвардіоли BBC Sport.

Новини партнерів

Комментарии: