Лопетегі серед фаворитів на заміну Піолі в “Мілані”

Згідно з останніми оновленнями, колишній тренер збірної Іспанії, «Реала» і «Вулвз» Хуліен Лопетегі є нинішнім фаворитом, який замінить Стефано Піолі в «Мілані» у випадку, якщо він буде звільнений зі своєї посади на «Сан-Сіро» в кінці сезону.

Embed from Getty Images

Незважаючи на те, що “Мілан” вибув із змагання за титул Серії А 2023-24, він все ще прагне здобути трофеї цього сезону, зокрема в Лізі Європи, проте останні місяці повідомляють, що Піолі може завершити свою кар’єру, якщо “россонері” закінчать сезон без нічого.

За словами експерта з трансферів Маттео Моретто та іспанського видання Relevo, правління “Мілана” захоплюється Лопетегі за його методологію та здатність створювати виграшний проект, орієнтований на молодих гравців.

Нещодавно Лопетегі відхилив високовигідні пропозиції з Близького Сходу, а саме від “Аль-Іттіхада” в Саудівській Про Лізі.

Вважається, що “Байєр” також спостерігає за Лопетегі на випадок, якщо Хабі Алонсо влітку перейде до більшого клубу.

Лопетегі залишився без роботи після короткого виступу в Прем’єр-лізі з “Вулверхемптоном”, де він допоміг фінішувати на 13-му місці, перейшовши на посаду, коли клуб був у нижній частині таблиці в листопаді 2022 року.

Новини партнерів

Комментарии: