Головний тренер “Віторії” про Трубіна: Він був найкращим гравцем на полі

Головний тренер “Віторії Гімараєш” Алвару Пашеку висловив свої думки про нічийний результат матчу своєї команди з “Бенфікою” (2:2), зазначивши, що цей результат був абсолютно несправедливим для “Віторії”.

Embed from Getty Images

За словами Пашеку, його команда домінувала протягом 90 хвилин, була амбітнішою і створила більше можливостей.

Тренер також підкреслив, що воротар “Бенфіки” виявив себе як найкращий гравець на полі, що, на його думку, говорить про якісну гру “Віторії”. У першому таймі команда мала явну перевагу, контролювала гру, і їхній противник не міг досягти фінальної третини поля, за винятком стандартних ситуацій.

Пашеку також зазначив, що у другому таймі він закликав своїх гравців шукати другий гол, який би забезпечив три очки. Переводячи гру у фінальну третину поля “Бенфіки”, “Віторія” забила другий гол, але не змогла уникнути нічиїх. Тренер висловив розчарування відходом у роздягальню, відчувши, що команда втратила можливість заробити три очки.

Також було зазначено, що вилучення одного з гравців змінило хід гри, але Пашеку висловив зізнання своїм гравцям, які намагалися забити третій гол. Він наголосив, що “Бенфіка” змогла зрівняти рахунок завдяки випадковому навісу, який потрапив до одного з гравців “Віторії”

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: