“Барселона” хоче запросити Де Дзербі на заміну Хаві

Барселона” висловлює інтерес до запрошення Роберто Де Дзербі, за умови, що не потрібно виплачувати відступні “Брайтону”.

Embed from Getty Images

Керівництво клубу вважає, що італійський тренер “гармонує із філософією клубу”. Згідно з інформацією з As, Керівництво клубу вважає, що італійський тренер “гармонує із філософією клубу”. Згідно з інформацією As, президент клубу Жоан Лапорта і спортивний директор Деку схвалили кандидатуру Де Дзербі.

За даними джерела, у середу відбулася тригодинна зустріч португальця з агентами тренера. У ході розмови, присвяченої насамперед продовженню контракту з Рональдом Араухо, також було обговорено можливість призначення Де Дзербі на посаду головного тренера.

Основною перешкодою для завершення угоди є сума відступних за контрактом Де Дзербі із “Брайтоном” – 10 мільйонів євро. Представники італійського тренера просять “Барселону” бути терплячою, оскільки вони планують домовитись з англійським клубом.

Керівники “Барси” висловлюють перевагу кандидатурі Де Дзербі на роль головного тренера, за умови, що не буде потрібно виплата відступних. Вони вважають, що 44-річний фахівець відповідає філософії каталонського клубу. Контракт Роберто із “Брайтоном” діє до 2026 року.

Новини партнерів

Комментарии: