Нова ера футбольних бомбардирів: Сезон 2023-24

Сезон 2023-24 в світовому футболі виявився неабияким випробуванням для прихильників гри. Це перший сезон за останні два десятиліття, коли імена Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду не звучать на видачі великих європейських ліг. Два ці грандіозних футболісти домінували у рейтингах найкращих бомбардирів та завоювували “Золотий бутс”, забивши майже тисячу голів у європейських чемпіонатах та вигравши не менше 10 таких нагород. Якщо ви хочете поставити ставки на Фавбет футбол – уважно проаналізуйте цю статтю та запам’ятайте головних гравців сезону!

Але часи змінюються, і наставла нова ера. У перших чотирьох місяцях сезону 2023-24 деякі відомі імена вже продемонстрували вражаючі результати. У цій статті ми розглянемо топ-10 бомбардирів у п’яти великих європейських лігах: Ліга 1, Ла Ліга, Бундесліга, Серія А та Англійська Прем’єр-ліга. Також ми розглянемо критерії сортування гравців у випадку рівності за кількістю голів. Поглянемо на обличчя, які можуть визначати цей сезон, і на тих, хто має шанс виграти “Золотий бутс” у 2023-24.

Перелік топ-10 бомбардирів сезону

Після завершення перших чотирьох місяців сезону 2023-24 великих європейських футбольних ліг, невідомість щодо володаря “Золотого бутса” наступного року робиться все цікавішою. Зазвичай, ця престижна нагорода передбачувала перемогу для Ліонеля Мессі або Кріштіану Роналду, але вони залишили ці великі ліги, і залишили місце для нових талановитих бомбардирів.

Embed from Getty Images

Давайте розглянемо перелік з 10 гравців, які очолюють список бомбардирів у п’яти основних європейських лігах:

  1. Гаррі Кейн (23 голи): Англійський нападник зробив фурор у Бундеслізі, забивши більше голів, ніж будь-який інший гравець цього сезону.
  2. Кіліан Мбаппе (19 голів): Після відходу Мессі та Неймара, Мбаппе став найважливішим гравцем ПСЖ і забив 19 голів у 18 матчах.
  3. Лаутаро Мартінес (19 голів): Аргентинець став лідером італійського Інтера та забив 19 голів у Серії А.
  4. Сергу Гуірассі (17 голів): Незабаром відомий, Гуірассі продовжує дивувати в Німеччині.
  5. Ерлінг Холанд (14 голів): Норвезький голеадор продовжує вражати у Прем’єр-лізі.
  6. Артем Довбик (14 голів): Український нападник з Гірони став відкриттям сезону.
  7. Джуд Беллінгем (13 голів): Молодий англійський талант, який вразив у складі Реал Мадрид.
  8. Мохамед Салах (14 голів): Надійний Єгипетський нападник Ліверпуля, який завжди на висоті.
  9. Альваро Мората (13 голів): Іспанський форвард, який повернувся до Атлетіко Мадрид і вразив своїми голами.
  10. Луїс Опенда (13 голів): Бельгійський нападник РБ Лейпциг, який обіцяє стати важливим гравцем.

Зробити ставки на цих гравців можна у розділі Фавбет футбол!

Заключення

Сезон 2023-24 у світовому футболі навернемося став новим відродженням та відкриттям для прихильників гри. Відсутність Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду, які домінували у рейтингах бомбардирів та вигравали “Золотий бутс” впродовж двох десятиліть, дала можливість іншим талановитим футболістам засяяти на великих стадіонах.

Перелік топ-10 бомбардирів у п’яти великих європейських лігах представив нам видатних гравців, які вразили своїми неймовірними досягненнями у вигляді забитих голів. Гаррі Кейн, Кіліан Мбаппе, Лаутаро Мартінес, Сергу Гуірассі, Ерлінг Холанд і багато інших гравців продовжують надавати футбольному світу великі сподівання та неймовірні моменти на полі.

Спрогнозувати виграшника “Золотого бутса” в цьому сезоні стало надзвичайно складно, адже конкуренція за цим престижним трофеєм надзвичайно висока. Однак незалежно від того, хто стане володарем цієї нагороди, однозначно можна стверджувати, що футбол у 2023-24 році обіцяє бути захоплюючим та напруженим. Якщо ви хочете бути всередині цього сезону, аналізуйте матчі та робіть ставки в букмекерській конторі Фавбет!

Новини партнерів

Комментарии: