Марино Пушич: «Марсель» заслужив перемогу»

Головний тренер «Шахтаря» прокоментував поразку від французької команди (1:3) та виліт донеччан з Ліги Європи.

Embed from Getty Images

«Перш за все хочу привітати суперника, який заслужив перемогу.

Водночас ми добре розпочали матч, контролювали гру, створювали моменти та забили гол. Ми були на шляху до здобуття хорошого результату. В той момент все було для нас досить добре.

У «Марселя» була хороша підтримка. Ми дуже добре провели перші 25 хвилин матчу, але потім припустилися помилок, за які нас покарали.

Після цього енергетика гри змінилася, ми більше не могли грати в нашу гру.

Футбол взаємопов’язаний з помилками, а ми, на жаль, допустилися сьогодні трьох. Це занадто багато для такого суперника. Звичайно, очевидно, що є велика різниця, якщо ти граєш на порожньому стадіоні та з глядачами, але це не виправдання.

Коли у грі не відбувається нічого особливого, ми готуємо заміни на кінцівку матчу. Але потім ми пропустили гол з нічого. Справа не в замінах, а в мені. Тоді ми захотіли залучити додаткових гравців, щоб повернутися в гру, але дуже скоро після цього ми пропустили третій гол.

Якщо підсумувати цю єврокубкову кампанію, то ми можемо тільки пишатися. Я дуже пишаюся гравцями та людьми, які дуже старанно працюють у клубі. Ми побачили свій рівень гри, намагатимемося прогресувати в майбутньому», – сказав Пушич.

Новини партнерів

Комментарии: