“МЮ” та “Астон Вілла” стежать за крайнім захисником “Торіно” Беллановою

За даними Tuttosport, «Манчестер Юнайтед» і «Астон Вілла» відправляли скаутів спостерігати за правим крайнім захисником «Торіно» Раулем Беллановою кілька разів цього сезону.

Embed from Getty Images

Італійський захисник є одним із гравців Серії А, який має найкращу форму на даний момент, віддавши три гольові передачі та забивши гол в останніх шести матчах у чемпіонаті.

Як повідомляє Tuttosport, 23-річний гравець був під наглядом у багатьох іграх представниками “Манчестер Юнайтед” і “Астон Вілли”.

Туринська газета стверджує, що «червоні дияволи» планують продати Аарона Ван-Біссаку влітку, тому їм знадобиться новий правий захисник на 2024-2025 роки.

Минулого літа Белланова перейшов у «Торіно» з «Кальярі» на постійній основі за 7 мільйонів євро після того, як один рік провів в оренді в «Інтері». Його контракт із «Гранатою» закінчується в червні 2027 року.

Белланова ще не дебютував у збірній Італії, але, як повідомляє Tuttosport, у Лучано Спаллетті є спокуса викликати його на наступні дві гри проти Венесуели та Еквадору.

Новини партнерів

Комментарии: