“Ньюкасл” готовий платити Андрію Луніну 6 млн євро на рік


“Ньюкасл” готовий запропонувати Андрію Луніну щорічну зарплату у розмірі 6 мільйонів євро, повідомляє Defensa Central.

Embed from Getty Images

Влітку воротар “Реала” може перейти до “Ньюкаслу”, зацікавленого у підписанні 25-річного українця через травму свого основного голкіпера Ніка Поупа, який вибився на 5 місяців через пошкодження. У Ньюкаслі сумніваються, чи зможе Поуп повернутися на колишній рівень гри.

“Ньюкасл” пропонує Луніну вдвічі більшу зарплату порівняно з пропозицією “Реала”, яка розглядає можливість продовження контракту з гравцем. Термін дії контракту Луніна з Реалом закінчується 30 червня 2025 року. Мадридський клуб висловлює бажання продовжити угоду, але остаточне рішення очікується наприкінці цього сезону.

Лунін сумнівається у продовженні контракту з огляду на те, що Тібо Куртуа, повернувшись після травми та відновлення форми, стане першим голкіпером “Реала”. Однак футболіст готовий залишитися та підписати новий контракт, якщо Карло Анчелотті надасть йому ігровий час. У сезоні 2023/24 Лунін провів 9 матчів без пропущених м’ячів, а в решті 10 матчів пропустив 14 голів.

“Ньюкасл” в даний час займає 10-е місце в турнірній таблиці АПЛ після 26 турів. Після травми Поупа у ворота команди виходили Мартін Дубравка (12 матчів) та Лоріс Каріус (1 матч). За останні 5 матчів АПЛ “Ньюкасл” пропустив 13 голів.

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: