У “Байєрі” незадоволені чутками про Хабі Алонсо


У “Байєрі” незадоволені інформацією про Хабі Алонсо. Немає підтвердження контактів з “Баварією”, і немає умов про відступних у його контракті (Bild). У “Байєрі” висловлено невдоволення відображенням ситуації з тренером Хабі Алонсо.

Embed from Getty Images

Вчора з’явилася інформація про переговори між “Баварією” та тренером. Також повідомлялося про угоду з Леверкузеном, що включає відступні у розмірі 15-25 млн. євро.

За даними Bild, у “Байєрі” роздратовані цими новинами. У команді немає підтвердження про спілкування Алонсо із мюнхенцями.

Коли “Ліверпуль” спілкувався з представником Хабі, “Байєра” було повідомлено. Наразі немає інформації про контакти з “Баварією”.

Зазначається, що “Баварія” поки що не отримала сигналів про можливі переговори з Алонсо.

Щодо відступних у розмірі 15-25 млн. євро, ця інформація також вважається помилковою.

У контракті тренера з “Байєром” немає такого становища, але сторони мають джентльменську угоду, згідно з якою іспанцю не перешкоджатимуть, якщо він вирішить перейти до “Баварії”, “Ліверпуля” або “Реала”. При цьому Леверкузен вимагатиме компенсацію, ймовірно, вищу для німецького клубу, ніж для англійського чи іспанського. Однак конкретну суму в договорі не вказано.

Новини партнерів

Комментарии: