Михайло Мудрік забив за “Челсі” вирішальний гол у матчі з “Ньюкаслом”

“Його фантастичний гол виявився несподіваним сюрпризом для всіх”.

Embed from Getty Images

Український вінгер забив гол та отримав позитивні відгуки за свою гру. Вирішальним моментом у скрутному матчі з “Ньюкаслом” (3:2) став саме гол Мудріка. Цей четвертий гол Мудрика в АПЛ викликав захоплення британської преси, яка високо оцінила його майстерність. Незважаючи на короткий час на полі (менше 30 хвилин), від Evening Standard Мудрік отримав вісім балів – більше, ніж у Коула Палмера.

“Своїм блискучим голом він продемонстрував майстерність та холоднокровність, обігравши гравців “Ньюкасла” та воротаря Дубравку. Це був важливий момент для українця, який був нестримний у контратаках”, – наголосив оглядач Ден Кілпатрік. Football.london висловило ще більше захоплення, оцінивши гру Мудрика дев’ятьма балами, як і Палмера.

“Після виходу на поле він продемонстрував свою швидкість та яскравість. Ми вже знали, що він здатний на яскраві дії, але ніхто не очікував такого чудового гола. Цей індивідуальний гол дав “Челсі” перевагу у два м’ячі”, повідомляє CBS Sports. Guardian зазначає, що цей гол наголосив на вибуховості таланту Мудрика.

Джеймі Каррагер із Sky Sports висловив сподівання, що Мудрік не зупиниться на досягнутому. “Я радий, що він забив гол. Йому було важко, він молодий гравець, який опинився в Англії, і впорався незважаючи на складнощі. Рано чи пізно йому потрібно було проявити себе, і я сподіваюся, що цей гол стане лише початком”, – наголосив Каррагер. SofaScore оцінив виступ Мудрика на 7.8 балів, а Whoscored – на 7.3.

Новини партнерів

Комментарии: