Амаду Онана очолює шорт-лист “Барселони”

Згідно з повідомленнями в Іспанії, “Барселона” визначила Джошуа Кімміха, Амаду Онану, Алейша Гарсію та Матса Віффера своїми цілями в півзахисті на літнє трансферне вікно.

Embed from Getty Images

Чемпіони Іспанії нишпорили по Європі, щоб знайти заміну легенді клубу Серхіо Бускетсу, який перейшов до Інтер Маямі в MLS наприкінці сезону 2022/23.

Минулого літа “Барса” страждала від фінансових проблем і в основному була обмежена безкоштовними трансферами та угодами за зниженими цінами. У півзахист вони залучили Ілкая Гюндогана з “Манчестер Сіті” та Оріоля Ромеу з “Жирони”.

Як повідомляє SPORT, спортивний директор Деку має намір знову посилити півзахист перед початком сезону 2024/25 і має на увазі чотирьох гравців.

Але “Барселона” найбільше цінує Онану з “Евертона”, посилаючись на його фізичну силу, упевненість, здатність до польоту та небезпеку в полі суперника як причини їхнього інтересу.

Однак він може виявитися дорогим варіантом, оскільки «Іриски» вимагають близько 60 мільйонів євро за продаж бельгійського гравця. Ця позиція може пом’якшитися, якщо “Евертон” вилетить з Прем’єр-ліги – вони відстають від зони випадання на чотири очки, але можуть отримати друге вилучення очок за фінансові порушення до кінця сезону.

Новини партнерів

Комментарии: