Сергій Ребров відповів на запитання журналістів перед майбутнім матчем з Ісландією.

Ребров поділився прогнозами на матч із Ісландією.

Embed from Getty Images

Чи готовий Циганков зіграти? Ми сподіваємося, він тренується вже кілька днів. Завтра ми ухвалимо остаточне рішення. Головне зараз – його фізичний стан.

Чи гратимемо з двома нападниками? Це варіант, що ми розглядаємо. Чи є тиск на команду? Я думаю, що вони відчувають його не лише гравці, а й уся країна. Ми щодня зустрічаємося з новими викликами. Але гравці розуміють, за кого вони виходять на поле. Ця гра є дуже важливою для всіх нас, щоб підтримати народ і передати їм позитивні емоції. Я впевнений, що це розуміють гравці. Це не так тиск, як відповідальність. Я казав гравцям, що важливо робити те, що вони люблять та вміють, і робити це на високому рівні. У вівторок їм потрібно сконцентруватися на грі та не відволікатися на інші речі.

Що стосується Ісландії? Вони мають технічно і тактично підготовлені гравці. Але насамперед це сильна команда. Вони грають дисципліновано та використовують свої сильні сторони. Це серйозний суперник. Але я вірю у наших гравців і знаю, як нам слід грати. Завтра, з підтримкою вболівальників, ми маємо продемонструвати нашу найкращу гру.

Як я почуваюся, працюючи в Україні? Мені подобається працювати тут, завжди отримую задоволення від роботи з українськими гравцями. Для мене це велика честь працювати для України.

Чи готовий Зінченко зіграти два матчі поспіль? Ми розглянемо це завтра. Ми ще не ухвалили остаточного рішення, але я вважаю, що він цього заслуговує. Він вірний своїй країні. На жаль, він мав проблеми в “Арсеналі”. Ми ухвалимо рішення.

Як змінилася гра збірної Ісландії? Я навіть не пам’ятаю, коли грав із ними востаннє. Нині вони стали ще сильнішими, переважно завдяки своїй дисципліні. Вони також покращили свою інфраструктуру, збудувавши багато нових полів. Зараз Ісландія зовсім не схожа на ту команду, з якою ми грали раніше.

Чи можуть футболісти сконцентруватися лише на грі у такій ситуації? Коли ти на полі і починаєш грати, ти забуваєш про все інше. Звичайно, всі футболісти трохи нервують, але коли починається матч, вони зосереджуються лише на грі.

Чи потрібно міняти воротарів? У нашій команді все можливе. Я задоволений, що у нас є кілька якісних воротарів із великим досвідом. Ми ухвалимо рішення завтра.

Як я належу до збільшення активності гравців у медіа? Я підтримую це. Я вважаю, що це допомагає гравцям і нам важливо бути відкритими. Уболівальники повинні знати, що думають гравці та що відбувається у команді. Я вдячний Андрію Миколайовичу Шевченку за ідею збільшення комунікації із уболівальниками. Це допомагає створити більше зв’язку між нами та фанатами.

З одного боку, відкритість гравців – це добре, але з іншого боку, це може призвести до зайвого аналізу та критики їхніх виступів після матчу.

Чому ми грали погано проти Боснії та Герцеговини? Ми маємо всі разом розібратися у причинах. Я обговорив це з гравцями у роздягальні та на тренуваннях. Впевнений, що ми вийдемо на поле з новим настроєм у наступній грі”, – сказав Ребров.

Нагадаємо, що матч Україна – Ісландія відбудеться 26 березня о 21:45.

Новини партнерів

Комментарии: