Зінченко – про матч з Ісландією: «Не буду здивований, якщо в аптеці вже не залишилося валідолу»

Футболіст збірної України прокоментував вихід на Євро-2024

Embed from Getty Images

— Чому ми чемпіони світу по вольовим перемогам?

— Я не знаю, чесно. Я думаю, якщо в аптеках залишився валідол, я не буду здивований, якщо його вже там немає. Я дуже перепрошую, я не можу це від всієї збірної казати, тому що я просто гравець, але все розумію, як люди переживають, як люди спостерігають за грою. Я все це розумію. Хочеться здобувати результат якомога швидше і спокійніше, але що маємо, те маємо.

Якщо чесно кажучи, далеко невдала гра проти збірної Боснії, все це розуміли. Перший раз створили момент на 85-й хвилині.

Звичайно, потрібно працювати над собою. У нас є дуже багато недоліків. Також я можу сказати, що у нас хороша команда, дуже багато хороших гравців. У нас перебудовується збірна, потрібно звикати один до одного. Я вірю в те, що в нас велике майбутнє.

Хороші слова після гри з Боснією в роздягальні, коли Яремчук нагадав нам про той досвід, який ми мали проти збірної Уельса. Я теж пам’ятаю, як ми раділи після гри зі збірної Шотландії, коли ми перемогли, але це був тільки один крок. І Роман нагадав всій команді, що хлопці, ми вже маємо цей гіркий досвід з приводу того, що ми ще не вийшли нікуди. Він підібрав дуже правильні слова, і вже ми налаштовували себе на цю гру.

Якщо ми просто будемо працювати, один одному допомагати – у нас велике майбутнє, я в це вірю, – сказав Зінченко.

Новини партнерів

Комментарии: