Швець: Якщо Судаков продовжить так грати, його ціна може бути 150 млн. євро

Український футбольний агент Микита Швець запевняє, що участь збірної України на Євро-2024 призведе до збільшення вартості гравців національної команди.

Embed from Getty Images

“Участь у Євро позитивно вплине на вартість наших футболістів та їхню перспективу продажу. Присутність у колі найсильніших європейських збірних та участь у головному футбольному турнірі Європи гарантують певний рівень якості, привертаючи увагу до трансферного ринку. Успіх на турнірі може значно збільшити попит українських гравців.

Вартість гравця формується не лише на основі його виступів за збірну. Головним чином це залежить від його клубної кар’єри, проте участь у національній команді додатково підвищує довіру потенційних покупців. Існує безліч прикладів, коли гравець грає за свій клуб, але у збірній його позицію займає сильніший спортсмен. У таких випадках ігровий час у збірній може бути обмеженим, але успішний виступ на Євро безумовно підніме його ціну.

Судакову вдасться збільшити свою вартість до 150 мільйонів євро завдяки успішному виступу на Євро-2024? Так, це цілком можливо, особливо, якщо він продовжить демонструвати стабільний рівень гри, показаний у матчі з Ісландією”, – зазначив Швець.

Новини партнерів

Комментарии: