“Ювентус” може звільнити Аллегрі, якщо команда не переможе у двох наступних матчах чемпіонату

За інформацією газети Tuttosport, «Ювентус» розгляне можливість звільнення Массіміліано Аллегрі, якщо наступні ігри Серії А проти «Фіорентини» та «Торіно» матимуть «негативний результат».

Embed from Getty Images

Аллегрі знаходиться під критикою, оскільки “Ювентус” заробив лише сім очок в останніх дев’яти матчах, вигравши лише одну гру.

Згідно з повідомленнями, “Ювентус” серйозно подумає про звільнення Аллегрі, якщо низка негативних результатів проти “Фіорентини” та “Торіно” продовжиться.

«Ювентус» ризикує втратити місце в Лізі чемпіонів, оскільки «Болонья» , яка займає 4-е місце, відстає від «бьянконері» лише на два очки в турнірній таблиці Серії А, за нею йдуть «Рома» (на сім очок нижче) та «Аталанта» (на дев’ять очок нижче від «Ювентуса» з грою в запасі )).

Основна мета «Ювентуса» цього сезону — потрапити в четвірку кращих, тому, якщо «бьянконері» отримають більш невтішні результати на початку квітня, майбутнє Аллегрі, безсумнівно, буде під загрозою.

Tuttosport визнає, що звільнити Аллегрі до кінця сезону було б «важким рішенням із багатьма знаками питання», але в той же час нічого не робити означало б «прийняти долю, не спробувавши все можливе».

Новини партнерів

Комментарии: