Ерік тен Хаг критикує гравців “МЮ” після поразки від “Челсі”

Ерік тен Хаг став свідком жахливої ​​поразки “Манчестер Юнайтед” на Стемфорд Брідж, коли його гравці втратили перемогу в компенсований час.

Embed from Getty Images

Незважаючи на те, що Юнайтед продемонстрував характер, щоб відновити рахунок 2-0 і повести в рахунку 3-2, “Юнайтед” дозволив Коулу Палмеру з “Челсі” забити двічі в компенсований час, забезпечивши перемогу “синім”.

Тен Хаг розкритикував свою команду за її помилки та відсутність організації на полі, заявивши: «Це командна гра, і ви не можете просто вказувати пальцем на одного гравця». У вирішальні моменти нам потрібно боротися з хаосом колективно, як команда». Голландський тренер підкреслив погане прийняття рішень і відсутність підтримки один одного як під час володіння м’ячем, так і поза ним.

Після поразки на «Стемфорд Брідж» «Манчестер Юнайтед» посідає шосте місце в Прем’єр-лізі зі слабкою надією потрапити до четвірки лідерів. Маючи відставання від “Астон Вілли” в 11 очок, команда Тен Хага виграла лише один з останніх п’яти матчів чемпіонату, включно з тим, що втратила п’ять очок у компенсований час проти “Брентфорда” та “Челсі”.

Новини партнерів

Комментарии: